Prajitura cu morcov si mere - Prajitura de post

  • Ingrediente Prajitura cu morcov si mere

    1 cana morcov ras
    1 cana mar ras
    1 cana zahar
    1 cana ulei
    100 g stafide
    3 cani faina cernuta
    zeama si coaja de la o portocala
    1-2 lingurite scortisoara
    1 plic praf de copt
    esenta de rom

Mod de preparare Prajitura cu morcov si mere

Procedeul este foarte simplu, asa cum v-am obisnuit la retetele noastre, si anume:
Amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaug pe rand morcovul, marul, scortisoara, sucul de portocala, coaja rasa a acesteia, faina cernuta si amestecata cu praful de copt, la sfarsit stafidele si esenta de rom.
Pregatim o tava, nu prea mare (aprox 20×40 cm), o ungem cu ulei si o tapetam bine cu faina si turnam compozitia omogenizata bine.
Tava merge in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, astfel incat sa nu se arda, unde va petrece intre 45-60 min. Testati cu o scobitoare pentru a vedea daca este coapta.
Dupa coacerea prajiturii noastre parfumate, o lasati sa se raceasca bine inainte sa o portionati si sa o pudrati cu zahar.
Pofta buna!

Prajitura cu morcov si mere - Prajitura de post Prajitura cu morcov si mere - Prajitura de post Reviewed by Bulearca.ro on 18 aprilie Rating: 5

Fashion

Life & style