01 aprilie 2019

Zodiacul sexului – Care este partenerul sexual ideal în funcție de zodia ta


Track list


De asemenea, zodiile îți pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea între așternuturi. Cine știe, poate chiar zodiacul îți poate sugera partenerul ideal?

Berbec

Deoarece este primul semn al zodiacului, femeia Berbec are multă încredere în propria persoană și savurează din plin actul cuceririi sexuale. Aceasta preferă să fie ea cea care urmărește pradă' și este în permanentă căutare de satisfacție imediată și îi displac cu desăvârșire jocurile emoționale. De asemenea, femeile născute în zodia Berbec adoră ca partenerul să se joace cu părul lor.
Parteneri ideali: Leu, Balanță, Gemeni, Scorpion

Taur

Nativele Taur sunt ființe extrem de senzuale, preludiul fiind un ingredient de maximă importanță în timpul unui act sexual. Atingerile, mirosurile sau sunetele sunt esențiale pentru ca femeia Taur să se bucure din plin de experiența dintre așternuturi. Ea detestă să își piardă timpul cu experiențe din care nu învață nimic nou și, în cele mai multe cazuri nu sunt în cautare de noi partide de sex, ci mai curând, așteaptă ca acestea să vină în întâmpinarea ei.
Parteneri ideali: Scorpion, Fecioară, Rac, Capricorn

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni tind să se simtă extrem de confortabil în raport cu propria sexualitate și nu sunt intimidate de ideea de a face sex în locuri ciudate sau de a apela la câteva cuvinte murdare' între așternuturi. Acestora le face plăcere să flirteze și să experimentze în timpul sexului.
Parteneri ideali: Berbec, Gemeni, Săgetător, Vărsător

Rac

Atitudinea femeilor Rac față de sex este una plină de creativitate și senzualitate, însă acestea trebuie să fie cucerite înainte de a se implica în actul sexual. Nativele Rac au o intuiție foarte bine dezvoltată și simt necesitățile partenerului. Sexul este definit de pasiune și iubire.
Parteneri ideali: Taur, Leu, Capricorn, Pești

Leu

Nativele Leu sunt recunoscute pentru apetitul sexual bine pronunțat și pentru șarmul prin intermediul căruia atrag eventuali parteneri. Compania unei femei născută în zodia Leu este o adevărată plăcere, acestea fiind la rândul lor fane ale plăcerilor de orice fel. În calitate de iubite, acestea sunt pasionale și atente, savurând din plin jocul seducției și preludiul, spatele fiind zona erogenă cea mai importantă în cazul acestei zodii.
Parteneri ideali: Scorpion, Berbec, Săgetător, Leu

Fecioară

Deși denumirea acestei zodii menționează castitatea, Fecioarele sunt exact opusul. Reprezentantele acestui semn zodiacal sunt ființe senzuale și sexuale, fiind fane declarate a atingerilor de orice fel în timpul preludiului. Nativele Fecioară nu au nevoie de multe artificii, însă apreciază partidele de sex de calitate.
Parteneri ideali: Taur, Balanță, Pești, Capricorn

Balanță

Cel mai rafinat semn din cele 12 zodii, Balanța este înzestrată cu un gust rafinat și cu o sensibilitate aparte. Deloc surprinzător, femeile Balanță necesită o stimulare mentală și un preludiu verbal, înainte de actul propriu–zis. În plus, acestea apreciază elemente precum muzică sau o ambianța romantică.
Parteneri ideali: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător

Scorpion

Reputația de a fi cele mai pasionale și sexuale femei din zodiac le revine nativelor Scorpion. Acestea se dau în vânt după scenarii ce implică controlul și puterea în timpul actului sexual.
Parteneri ideali: Taur, Leu, Scorpion, Pești

Săgetător

Recunoscute după modul în care sunt mereu în căutare de ceva nou, nativele Săgetător sunt fermecătoare, afectuoase și atente în dormitor. Se plictisesc însă, foarte repede și au nevoie de o doză constantă de spontaneitate. Dacă sunt singure, femeilor născute în acestă zodie le place să flirteze, sunt persoane aventuroase și întotdeauna dispuse să încerce lucruri noi.
Parteneri ideali: Leu, Berbec, Gemeni, Vărsător

Capricorn

La fel ca în cazul nativelor Scorpion, femeile născute în zodia Capricorn sunt cunoscute drept ființe înzestrate cu o notă în plus de senzualitate. Acestea nu au nevoie de artificii sau preludii complicate, însă adoră să fie curtate și seduse. Reprezentantele acestei zodii au o energie sexuală de invidiat.
Parteneri ideali: Rac, Taur, Capricorn, Fecioară

Vărsător

Având o reputație de persoane intelectuale și idealiste, femeile Vărsător dau dovadă de puțină convenționalitate în timpul sexului. Deși adoră să fie seduse, acestea nu renunță la putere ușor și complet. Ca să dai frâu liber imaginației și entuziasmului între așternuturi, este nevoie că partenerul tău să îți satisfacă nevoile la nivel mental.
Parteneri ideali: Gemeni, Vărsător, Săgetător, Fecioară

Pești

Ușurința cu care își fac noi prieteni poate atrage și o suită de admiratori, atunci când discutăm despre femeile născute în zodia Pești. Acestea sunt romantice, senzuale și jucăușe în pat, apreciind tehnicile pline de ingeniozitate și imaginație. Reprezentantele acestui semn zodiacal tind să se concentreze mai mult pe plăcerea partenerului decât pe cea proprie.
Parteneri ideali: Scorpion, Rac, Fecioară, Balanță
Admin xin kính chúc tất cả các bạn đang online nghe nhạc trực tuyến trên website: Huyền Remix có một ngày thật vui vẻ - Admin mong các bạn gần xa ngày càng ủng hộ website hơn để không ngừng nâng cao chất lượng và phát triển web! Lời cuối cùng Admin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn may mắn và gặt hái được nhiều thành công!
Bình luận bằng Facebook: