Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

Studiile efectuate in ultimii ani au demonstrat ca sexul are numeroase beneficii. Insa, nu doar cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie, ci si cei care fac sex des au observat schimbari la nivel fizic si emotional.
Afla care sunt cele 5 lucruri care se intampla cand faci sex des:

1. Sexul aduce beneficii la nivelul sanatatii mintale

Dupa o zi lunga, ai putea fi stresat. Daca vei petrece timp alaturi de partenerul de cuplu, lucrul acesta te poate ajuta sa scapi de stres. Indiferent daca veti face sex sau pur si simplu va veti imbratisa, creierul tau va produce oxitocina. Acest hormon va reduce stresul si anxietatea intr-un timp scurt.

2. Beneficiile sexului apar si la nivelul intregului corp

Miscarea este foarte importanta pentru a fi sanatos si pentru a nu acumula kilograme. In functie de ceea ce se intampla in dormitor si in functie de cat de des faceti sex, vei putea observa anumite schimbari. Sexul previne bolile de inima, iti tonifiaza muschii spatelui, ai picioarelor etc.

3. Sexul creste imunitatea

Persoanele care fac sex des au o imunitate crescuta. Dupa fiecare act sexual, creste numarul anticorpilor din organism. Astfel, aceste persoane sunt ferite de numeroase boli si infectii.

4. Sexul incetineste procesul de imbatranire

In urma unui studiu la care au participat 3.500 de persoane, doctorul David Weeks a ajuns la concluzia ca sexul incetineste procesul de imbatranire. A explicat ca „sexul este cea mai intensa placere care elibereaza anumiti hormoni. In cazul femilor, sexul elibereaza anumiti hormoni care incetinesc imbatranirea.”

5. Poti avea orgasme multiple

Daca faci sex des, atunci poti incepe sa ai orgasme multiple, spun studiile. Cercetarile realizate la Institutul Kinsey subliniaza faptul ca femeile care fac sex des au orgasme multiple. Procentul lor este cu aproximativ 20% mai mare decat in cazul femilor care fac sex rar.
Asadar, sexul aduce mai multe beneficii organismului. Cele mai importante sunt cele 5 mentionate mai sus. Aceste beneficii se pot observa nu numai la nivel fizic, ci si la nivel emotional si mintal.

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES Reviewed by Bulearca.ro on 05 mai Rating: 5

Fashion

Life & style