Ce se întâmplă dacă aplici gheață pe față în mod repetat

Multe dintre tratamentele cosmetice aplicate în saloanele de beauty sunt extrem de costisitoare. Iar, în cazul unora dintre ele, nu există nici măcar garanția succesului astfel încât investiția făcută să merite.
Prin urmare, dacă nu stai foarte bine cu finanțele în această perioadă sau dacă, pur și simplu, vrei doar să încerci tratamente naturiste, îți prezentăm astăzi unul dintre acestea. Nu te costă nimic, însă beneficiile asupra pielii tale vor fi imense.
Iată ce se întâmplă așadar dacă apelezi la un truc pe cât de simplu, pe atât de vechi: cuburile de gheață aplicate pe față.
1. Ajută la micșorarea porilor. Este o metodă simplă și eficientă. Pentru a scăpa de porii dilatați este bine să te freci pe față în fiecare zi cu gheață.

2. Folosește gheața dacă ai fața umflată. Dacă ai această problemă, atunci ai putea încerca să folosești gheața. Pune câteva cuburi de gheață într-o batistă și ține-le apăsate pe față. Astfel, vei scăpa de aceste probleme.
3. Te ajută să lupți împotriva cearcănelor. Pielea de sub ochi este sensibilă. De aceea, dacă apar cearcănele, o soluție simplă și eficientă este gheața. Astfel, previi sau tratezi această problemă supărătoare. Tot ce trebuie să faci este să aplici gheața pe pielea afectată.
4. Dacă ai ochii umflați, gheața te poate ajuta. Dimineața, când te trezești, ochii tăi pot fi umflați. Acest fenomen apare din mai multe motive. Ar putea fi vorba despre faptul că nu ai dormit suficient sau, poate, ai plâns prea mult. Pentru a trata ochii umflați, este bine să pui gheață într-o batistă. Ține gheața pe ochi timp de câteva minute și, astfel, vei scăpa de probleme.

5. Te scapă de coșuri. Pe lângă faptul că sunt inestetice, coșurile pot fi dureroase la atingere. De asemenea, poți folosi gheața pentru a scăpa de ele. Tot ce trebuie să faci este să pui gheață pe zonele afectate.
6. Dacă vrei ca machiajul să persiste, atunci gheața poate fi soluția. Machiajul va fi persistent dacă folosești un truc simplu. Înainte de aplicarea acestuia, este bine să dai cu puțină gheață pe față. Este un truc pe care l-ai putea încerca și tu
Ce se întâmplă dacă aplici gheață pe față în mod repetat Ce se întâmplă dacă aplici gheață pe față în mod repetat Reviewed by Bulearca.ro on 05 mai Rating: 5

Fashion

Life & style