Ads Top

Cele mai frecvente patru fantezii sexuale ale femeilor

Majoritatea bărbaţilor vor să afle care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Ele încă sunt un subiect tabu pentru foarte multe cupluri.
Fanteziile au un rol puternic excitant şi ca atare contribuie activ la o viaţă sexuală sănătoasă. Iată care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor.

1. Sexul cu doi bărbaţi
Marea majoritate a femeilor au această fantezie, să facă sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp. Ele visează la momentul în care vor fi mângâiate, sărutate şi alintate de cei doi bărbaţi, dispuşi să le satisfacă şi cea mai intimă dorinţă sexuală. Aceasta este una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor, fiindcă pur şi simplu le excită ideea de a fi adorate de mai mulţi bărbaţi.

2. Sexul cu un străin
Nu foarte multe femei au curajul necesar pentru a pune în practică această fantezie, dar nu există nici o urmă de îndoială că unele dintre ele nu s-au excitat la gândul unei nopţi cu un străin în care fac sex sălbatic până dimineaţa. Sexul fără obligaţii este ceva ce foarte multe femei şi-ar dori să experimenteze, dar majoritatea bat în retragere din cauza unui sentiment de vinovăţie pe care nu îl pot gestiona.

3. Sexul cu o altă femeie
În zilele noastre această fantezie este mai uşor de acceptat decât în trecut. Acum nu mai este nimic ieşit din comun ca o femeie să întreţină relaţii sexuale cu o altă femeie. Sexologii spun că este preferat genul acesta de relaţie fiindcă femeile ştiu exact pe unde trebuie să se atingă ca să se excite şi să ajungă la orgasm.

4. Sexul pe plajă
Femeile îşi imaginează că sunt în cea mai frumoasă vacanţă din viaţa lor şi vor să profite de această ocazie la maximum. Întâlnesc un bărbat care arată bine şi fac sex pe nisipul fierbinte unde nu sunt decât ei doi, fără nici o urmă de stres, telefon mobil, responsabilităţi cotidiene. Parcă nici o partidă de sex nu a fost mai bună şi din acest motiv este una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor.Un produs Blogger.