Bulearca.ro

★ Bienvenido|Hallo|Wellcome Español Start ▼
Music Premium Bulearca.ro

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Cercetarile sociologice au relevat faptul pe care de altfel il banuiam deja cu totii, si anume ca multi oameni fac sex noaptea, inainte de somn. Probabil acesta este si motivul pentru care, in comunicare, am ajuns sa punem semnul egalitatii intre sex si „a dormi” cu cineva.
Iata explicatiile pe care le ofera specialistii incercand sa determine motivele pentru care oamenii obisnuiesc sa faca sex noaptea:

Sexul in timpul noptii

In cazul cuplurilor casatorite, actul sexual se petrece, de regula, in timpul noptii. Aceeasi regula se aplica si in cazul celor care au o relatie stabila, fara probleme legate de infidelitate.
Antropologii au observat ca in cazul relatiilor extraconjugale, lucrurile sunt diferite. Oamenii fac sex in oricare moment al zile, in functie de situatie, de timpul liber etc.

Cercetarile au subliniat faptul ca oamenii casatoriti fac sex, de regula, intre orele 10:00 p.m. si 2:00 a.m., sau dimineata, in jurul orei 6:00 a.m., cand se trezesc. De asemenea, actul sexual poate avea loc si in serile din timpul weekend-ului.
Acest program este impus si de programul de la servicu al fiecaruia.
Potrivit studiilor, oamenii care nu fac sex in timpul saptamanii sunt mult mai odihniti, deci mai eficienti la locul de munca. Aici s-ar putea gasi o explicatie.

De asemenea, se pare ca sansele ca cei doi parteneri sa devina parinti sunt mult mai mari daca, dupa partida de sex, femeia va sta intinsa pe pat. Si noaptea se poate face lucrul acesta fara probleme.

De ce dorm oamenii impreuna?

Intimitatea este una dintre explicatii. Legatura dintre ei devine mult mai puternica.
De asemenea, mai exista si alte motive. Spre exemplu, iarna, daca oamenii dorm impreuna cu cineva, se vor incalzi mult mai usor. Plus ca se simt mult mai protejati daca stiu ca cineva le este alaturi.

New Hit, New song| Muzica noua!