Ads Top

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Gimnastica întăreşte inima, sistemul respirator, muşchii şi oasele. Vei avea mai multă energie, vei dormi mai bine şi vei face faţă stresului mai bine.
Există însă şi anumite exerciții pentru a te conecta cu propriul corp și pentru a-ți îmbunătăți abilitatea de a face sex. Începe cu câteva repetări şi apoi mergi mai departe.
Aplecări cu picioarele depărtate – Aceasta este o variaţie a mai vechii „atinge-ţi degetele de la picioare”. Stai cu picioarele depărtate un pic mai mult decât lărgimea umerilor şi, cu picioarele uşor îndoite, apleacă-te şi pune-ţi mâinile pe picioare. Acum întinde picioarele cât poţi de mult. Aceasta este poziţia iniţială. Din această poziţie, cu capul în jos, apleacă-te, apoi ridică-te din nou, întingându-ţi picioarele cât poţi de mult. Expiră când ajungi jos; inspiră când te ridici.
Fluture – Stai pe podea cu coapsele desfăcute, cu genunchii îndoiţi şi cu tălpile lipite una de alta şi trase înapoi spre burtă. Apucă-ţi picioarele cu mâinile. Poziţia iniţială: stai cu coloana dreaptă şi cu pieptul în afară. Acum, apleacă-te înainte, expirând, şi du-ţi capul cât mai aproape posibil de degetele de la picioare. Inspiră când revii la poziţia iniţială.

Pisica-leneşă – Stai pe podea în mâini şi în genunchi. Aceasta este poziţia iniţială. Din această poziţie ridică-ţi capul şi arcuieşte-ţi spatele, astfel încât stomacul să se curbeze spre podea. Inspiră când faci acest lucru. Acum îndoaie-ţi coloana în direcţia opusă arcuindu-ţi spatele şi lăsând capul să cadă. Expiră când faci acest lucru.
Funda – Stai pe burtă. Îndoaie-ţi genunchi şi adu-ţi picioarele cât mai aproape de fund, ca să poţi să te întinzi pe spate şi să-ţi apuci gleznele. Acum începe să-ţi întinzi picioarele astfel încât corpul să fie arcuit. Aceasta este poziţia iniţială. Leagănă-te pe spate, în timp ce inspiri, apoi în faţă, expirând. Relaxează-te pentru 3 minute.

Lăcusta – Stai pe burtă. Strânge pumnii şi pune-i sub şolduri de o parte şi de alta a triunghiului pubian. Cu picioarele apropiate, inspiră când îţi ridici picioarele în spate, ţinându-le cât mai drepte cu putinţă. Acum „respiră în stomac”, astfel încât acesta să se mărească atunci când inspiri şi să se contracte când expiri. Aşează-ţi din nou picioarele încet pe podea şi relaxează-te 3 minute.

Podul – Stai pe spate cu căcâiele pe podea, genunchii îndoiţi şi cu braţele întinse confortabil pe podea, palmele sprijinindu-se de podea. Aceasta este poziţia iniţială. Acum inspiră când îţi ridici bazinul şi te ridici de pe podea pentru câteva secunde, făcând un pod. Expiră când revii din nou pe podea.
Rostogolirea – Stai pe spate şi încovoiază-te ca o „minge” aducându-ţi genunchii către piept şi capul către genunchi, închizând totul cu mâinile pe partea de jos a picioarelor. Acum rostogoleşte-te înapoi şi înainte cam un minut.

Nervii sexuali – Stai pe spate, cu coapsele desfăcute, genunchii îndoiţi şi cu călcâiele apropiate. Inspiră când îţi mângâi interioarul coapselor de la genunchi până la partea inghinală. Gândeşte-te că aduci energie în organele genitale. Expiră când îţi duci din nou mâinile la genunchi dar fără să te atingi.

Un produs Blogger.