Ads Top

Tipul de masaj care te scapă de stres și încetinește procesul de îmbătrânire

Masajul facial este unul dintre cele mai complete forme de masaj care aduc multe beneficii corpului nostru. Tipul de masaj care te scapă de stres și încetinește procesul de îmbătrânire.
Deși pare greu de crezut, cu ajutorul masajului facial poți elimina multe dintre minusurile pe care le ai atunci când vine vorba despre sănătatea corpului sau a psihicului tău.
Potrivit specialiștilor, masajul facial încetinește procesul de îmbătrânire, alungă stresul și te scapă de durerile de cap.

Tipul de masaj care te scapă de stres și încetinește procesul de îmbătrânire

“Masajul facial este tratamentul care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, dar și la încetinirea procesului de îmbătrânire.
Despre masaj se spune că este una dintre cele mai vechi forme de vindecare. Printre beneficiile imediate ale masajului facial se numără ameliorarea stresului, reducerea durerilor de cap și migrenelor.
De asemenea, masajul facial este recomandat pentru fermitatea și strălucirea pielii, minimizarea liniilor fine și a ridurilor, pentru hidratare și eliberarea tensiunii.
Masajul facial stimulează vasele limfatice și facilitează eliminarea toxinelor din zona feței”, spune specialistul Dan Bujor.

Beneficiile masajului facial

Detoxifică organismul – Masajul facial pune în mișcare limfa și știm deja că aceasta este cel mai bun “transportator” al toxinelor din organism. Punând-o în mișcare, obținem un efect de detox.
Ameliorează congestia nazală, exclusiv în cazul alergiilor.
Îmbunătățește starea de spirit – Masajul facial scade nivelul de stres și contribuie la ameliorarea anxietății.
Previne apariția ridurilor – Eliberează tensiunea care ține în permanență mușchii încordați. Ridurile de la nivelul frunții, de la nivelul sprâncenelor și buzelor pot fi diminuate cu ajutorul masajului facial.

Un produs Blogger.