Mancarimile de pe corp - Superstitii 2019


- Daca te mananca capul (crestetul capului) si nu ai prin par niscaiva musafiri nepoftiti , inseamna ca vei avea noroc , in special ca te paste o promovare. 

-In traditia populara romaneasca , o mancarime a urechii vesteste ploaie . De aceea intalnesti atatia oameni cu umbrele in zilele insorite de vara ! 

- Atunci cand te mananca urechea stanga inseamna ca esti vorbit de bine sau vei fi complimentat. 

- Daca dai sa te scarpini la urechea dreapta , asta nu este deloc semn bun.Persoane cunoscute vor fi rautacioase sau barfitoare fata de tine. 
In acest caz , potrivit superstitiilor irlandeze , daca vrei sa-i inchizi gura persoanei care te vorbeste pe la spate , trebuie sa-ti feci lobul urechii drepte intre degetul mare si cel aratator , dupa ce acestea au fost umezite cu saliva. In acest fel , cel care te barfeste isi va musca limba ! 

- Atunci cand ochiul stang nu-ti da pace si te mananca inseamna ca cineva sau ceva te va dezamagi in viitorul apropiat. 

- Daca te mananca ochiul drept ti se anunta o intalnire cu cineva , de bun sau rau augur , ori un prieten se va gasi cu tine , sau vei afla vesti despre el. 

- Mancarimea din interiorul nasului prevesteste ghinion si necazuri .

- Atunci cand te mananca nasul pe dinafara , te vei intalni cu un cunoscut , ori te asteapta o nelamurire vizavi de ceva sau cineva , ori te vei intalni intr-o ora cu un nebun (care ar putea avea chef sa te sarute ) , sau , si mai rau vei fi atras intr-o incaierare . 
In Irlanda , mancarimea nasului prezice o cearta cu cineva .Pentru a contracara aceasta tendinta , atunci cand te intalnesti cu o persoana pusa pe harta , trebuie sa sa o bati prieteneste pe spate si sa dai mana cu ea. 
In Turcia , ti se vesteste ca esti barfit atunci cand te mananca nasul . 
In America , nasul plin de mancarime anunta o vizita placuta.Pentru a da certitudine acestui eveniment , este musai sa iti freci nasul cu un obiect de lemn. 
Tot in SUA , mancarimea nasului inseamna ca cineva dorit se va lasa asteptat sau , dimpotriva , ca iubitul / iubita te va cauta cu siguranta in curand. Daca te mananca partea dreapta a nasului ti se anunta sosirea unui cunoscut ; in caz ca te mananca varful nasului, cineva va veni la tine calare sau vei primi vizita unui om de culoare. Atunci cand nasul iti da de veste ca se vrea scarpinat si esti plecat intr-o calatorie, inseamna ca esti dorit acasa. 

- Cand te mananca nara dreapta , vine spre tine o femeie.Daca lucrul asta ti se intampla cu nara stanga , vei avea drept oaspete un barbat. 

- O superstitie americana sustine ca mancarimile obrazului drept sunt benefice , intrucat oamenii te vor admira si lauda. Pe de alta parte , mancarimea obrazului stang iti semnaleaza vorbe rele despre tine .Pentru a sti cine te barfeste , trebuie sa iti inmoi in gura un deget si sa il asezi pe obrazul stang , dupa care sa enumerezi in minte persoanele pe care le banuiesti a fi rauvoitoare cu tine. Atunci cand pronunti in sinea ta numele persoanei vinovate , degetul de pe obraz devine rece ! 

- Daca te mananca buzele , urechile au sa-ti auda niste insulte la adresa ta sau , intr-o varianta fericita, cineva te va saruta. 

- O iritanta mancarime pe gat este un semn rau , prezicand o boala.

- Daca iti vine sa te scarpini pe umarul stang , te pandeste nefericirea.

- In schimb , daca umarul drept nu iti da pace , este de bine : vei primi in curand bani , sub forma unei mosteniri. 

- Daca nu te doare , ci doar te mananca cotul drept, ai motive de bucurie : ai la pat pe cineva , impreuna cu care nu ai mai fost de mult timp. 

- Pe de alta parte, nu ar fi indicat sa ai mancarimi la cotul stang , caci vei primi vesti proaste sau vei avea niste pierderi finaciare.Totusi, ca un premiu de consolare, ai sanse , si in acest caz, sa te culci cu cineva cu care n-ai mai facut dragoste de ceva vreme.

- Cand te mananca palma dreapta , legea universala a mancarimii proclama vei primi bani.Trebuie insa sa fii extrem de precaut.Potrivit unor credinte , daca cedezi ispitei de a-ti scarpina palma, banii nu ti se vor mai aseza in ea. 

- Desigur, nu iti doresti sa te manance palma stanga pentru ca , in acest caz , vei da bani. 

- Atunci cand ai pofta sa-ti scarpini salele sau spatele , in mod sigur te pandeste o dezamagire.

- Daca te mananca burta /stomacul , nu mai pune nimic in gura, caci cineva te va invita la masa ! 

- Mancarimea unei coapse te poate face sa respiri usurat : te vei impaca cu cineva dupa o cearta sau o separare. , dar se poate sa trebuiasca sa-ti faci si bagajele , caci te pandeste o schimbare de domiciliu. 

- Senzatia de mancarime de la genunchiul stang iti da de veste ca cineva te barfeste.Pe de alta parte , ai putea porni pe un drum ghinionist sau gelozia fata de cineva ar putea sa-ti dea dureri de cap , si nu de genunchi. 

- Atunci cand iti vine sa te scarpini la genunchiul drept , fii ferice , intrucat vei primi vesti bune sau vei porni intr-o calatorie incarcata de oportunitati. 

- Glezna stanga de te va manca 
Vei da bani sau la o nunta vei pleca ! 

- Cand te mananca glezna dreapta 
Banii spre buzunarul tau se-ndreapta.

- Mancarimea din talpa stanga iti prevesteste o calatorie nefericita , cu eventuale pierderi de bani.

- Daca mancarimea te deranjeaza in talpa dreapta , nu te ingrijora : te asteapta un drum placut si rodnic din punct de vedere financiar.

- Mancarimile care ti-au pus stapanire pe tot corpul iti anunta necazuri in afaceri , provocate de dusmani ! 

Bulearca.ro

Un produs Blogger.