01 octombrie 2019

  Nu am iubit mulți bărbați. Nu am avut niciodată prea mulți prieteni 


Track list
  Nu am iubit mulți bărbați. Nu am avut niciodată prea mulți prieteni despre care să pot spune din tot sufletul că sunt reali și sinceri. Nu m-am înconjurat de prea mulți oameni pentru că am învățat destul de devreme că e mai bine să apreciezi calitatea oamenilor și nu numărul lor. Atunci când cei din jur continuă să te dezamăgească e un semn că ar fi mai bine să renunți la aceia care oricum nu pun prea mare preț pe prezența și pe sentimentele tale. 
                        Mi-a fost teamă cândva că fac ceva greșit, apoi mi s-a demonstrat că, oricât de bun și înțelegător ai fi cu oamenii, oricât le-ai oferi și te-ai dărui, ei vor face tot ceea ce simt. Și dacă vor simți să te părăsească sau să facă ceva care te va răni, nu vor sta prea mult pe gânduri. 
                        Nu pot spune că sunt mulți oameni foarte apropiați de sufletul meu. Dar cu siguranță sunt cei mai buni, cei mai frumoși. Dezamăgirile au și ele un rost. Datorită lor, eu am învățat că mai bine mă concentrez asupra celor care îmi demonstrează că țin într-adevăr la mine, asupra celor care nu vor renunța ușor la tot ce avem construit împreună.
                        Am suferit, e adevărat, când am fost rănită de persoane pentru care mi-aș fi dat și sufletul, însă cred că asta a fost singura cale prin care aș fi putut să ajung să îmi impun o anumită ordine în suflet. Sunt uși ale sufletelor noastre care, pentru anumiți oameni ar fi mai bine să rămână pentru totdeauna închise. Datorită lucrurilor și a momentelor mai puțin plăcute am reușit să îmi dau seama când să nu le deschid și cui. 
                        Poate că nu toate neplăcerile sunt fără rost. Unele au scopuri nobile. Ne arată ce să facem și ce să nu facem pentru a evita rănile sufletului. Ne învață să apreciem calitatea oamenilor și să înțelegem că numărul lor nu are nicio valoare. 
Admin xin kính chúc tất cả các bạn đang online nghe nhạc trực tuyến trên website: Huyền Remix có một ngày thật vui vẻ - Admin mong các bạn gần xa ngày càng ủng hộ website hơn để không ngừng nâng cao chất lượng và phát triển web! Lời cuối cùng Admin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn may mắn và gặt hái được nhiều thành công!
Bình luận bằng Facebook: