Rugaciune spusa timp de 10 zile ce te scapa de necaz si suparari

Se apinde o lumanare in timpul acestei rugaciuni timp de 10 zile, ori dimineata sau seara!

Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, mesteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea…
Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă.
Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soartă bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.
Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost…
Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră.
Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.
Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!
Amin!”
Rugaciune spusa timp de 10 zile ce te scapa de necaz si suparari Rugaciune spusa timp de 10 zile ce te scapa de necaz si suparari Reviewed by Bulearca.ro on 03 octombrie Rating: 5

Fashion

Life & style