Ads Top

De ce nu esti fericit? Dacă poți să răspunzi la întrebările astea, înseamnă că ai o viață fericită !!Uneori, parcă ceva lipsește. Nu ești mulțumit, dar nu știi de ce. Simți că nu ai ceva anume în viața ta, dar nu știi exact ce.
Ai un job, un salariu ok, dragostea plutește în aer, o casă a ta, prieteni, familie, dar nu ești fericit. Dacă te regăsești în aceste cuvinte, încearcă să raspunzi la aceste întrebări. S-ar putea să te surprinzi singur.
Ești pe calea cea bună pentru a-ţi îndeplini visele?
Poate că pare o întrebare tipică, dar dacă te uiți în mod obiectiv la locul spre care te îndrepți, s-ar putea să constați că nu ești pe drumul cel bun. Visul tău chiar este o mașină scumpă? Chiar vrei să lucrezi pentru acea companie doar pentru că ai un birou la 5 minute distanță de casă? Există multe exemple. Gândește-te la ceea ce vrei cu adevărat și acționează.
Oamenii cu care te întâlnești te fac să te simți bine?
Mulți dintre noi habar nu avem cu câți oameni toxici ne întâlnim zilnic. Fie îi cunoaștem de-o viață, fie sunt prieteni comuni, colegi și așa mai departe. Dar ne face plăcere să bem o cafea cu astfel de oameni? Te simți relaxat în preajma lor, te încarcă cu o stare de bine, te inspiră? Dacă nu, e timpul să analizezi oamenii din jurul tău si să schimbi câte ceva. 

Faci lucruri care îți aduc bucurie?
Dacă îți place să călătoresti, călătorește. Dacă îți place să citești, citește. Dă-ți timp pentru hobby-urile care te încarcă cu energie. Omul nu este un robot și are dreptul să se relaxeze. Vei vedea că vei fi mult mai liniștit și mai fericit dacă te vei bucura de timpul liber.
Îți pasă de sănătatea ta?
Sănătatea nu așteaptă să-ți faci timp sau să găsești momentul potrivit pentru a-i da atenție.
Cu toate acestea, există o mare diferență între ceea ce este sănătos și ceea ce este sănătos și potrivit pentru tine. Fiecare dintre noi este diferit și nu există un model universal de viață sănătoasă pentru toată lumea. Învață să înțelegi semnalele pe care corpul ți le trimite.
Ai timp și pentru tine?
Aceasta este probabil cea mai importantă întrebare. Oprește-te puțin din alergătura cotidiană și răspunde-ți sincer la întrebarea asta. Când ți-ai făcut timp pentru tine ultima dată? Minutul pe care ți-l acorzi pentru a te gândi la tine, la dorințele tale, la hobby-urile tale. Într-o luptă continuă cu timpul, s-ar putea să te trezești ca trăiești fără să știi exact de ce. Oprește-te, relaxează-te și gândește-te... la tine.
Sursa: Noizz.ro

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.