Ads Top

Zodii care sunt fericite in casnicie: Cât noroc au în căsnicie celelalte zodii


Berbec
Berbecii sunt persoane destul de norocoase în dragoste, pentru că personalitatea lor dominantă și carisma atrag multe persoane și multă admirație. Din păcate, în căsnicie, berbecii se lovesc de proverbiala lor încăpățânare, care îi face greu de suportat în momentele dificile. În plus, firea lor impulsivă nu ajută nici când partenerul este unul mai pașnic.
Gemeni
Gemenii nu duc lipsă de admiratori, pentru că sunt firi prietenoase și au destulă carismă cât să dea și cu împrumut. Problema lor pe termen lung este că nu sunt foarte de încredere, ceea ce, într-o căsnicie, poate fi groaznic pentru partener. Simpatici și joviali, gemenii au tendința să înșele, să nu stea locului și asta poate fi o problemă într-o căsnicie care se vrea solidă.
Leu
Leii sunt norocoși că au prieteni mulți, energie și carismă, dar ghinioniști că se iubesc prea mult pe ei înșiși și că sunt foarte pretențioși când vine vorba de sexul opus. Dacă un leu are sau nu ghinion în dragoste este greu de spus, deoarece, în cazul lor, soarta și personalitatea pot duce la combinații reușite sau cu adevărat dezastruoase.
Fecioară
Fecioarele au mult noroc în dragoste, dar care vine concentrat în câteva oportunități pe parcursul vieții. Dacă le-au ratat din diferite motive, fecioarele nu vor mai fi niciodată cu adevărat mulțumite de partenerul lor și critica continuă care îi caracterizează poate face mult rău unei căsnicii.
Balanţă
Balanțele au parte de mult noroc în dragoste, iar căsniciile lor tind să fie poate cele mai solide din întreg tabloul astral. Dacă au ales o dată și bine, balanțele se vor bucura de căsnicii fericite și de vieți așa cum și-au dorit. Dacă aleg prost, pe de altă parte, balanțele riscă să caute la infinit soluții, ceea ce este o idee bună, dar nu la infinit.
Scorpion
Scorpionii au marele noroc să adune experiență în relații până când soarta se decide să le arunce persoana potrivită în brațe. Cu alte cuvinte, căsnicia unui scorpion este sortită succesului și nici vorbă de ghinion în dragoste în cazul acestei zodii.
Săgetător
Săgetătorii sunt firi energice și asta poate atrage alte firi aventuroase, dar dacă partenerul ales pentru restul vieții are alte planuri după căsătorie, aici încep problemele. Cu alte cuvinte, în timp ce săgetătorul va dori vacanțe de familie, petreceri cu nașii, părinții și colegii de serviciu, partenerul poate va visa la ”așezare”, weekenduri de relaxare acasă, în fața televizorului, etc. Dacă săgetătorul nu lasă de la el în acest caz, are multe de pierdut.
Vărsător
Vărsătorii sunt prea moderni și creativi ca să nu găsească mereu o soluție la problemele lor. Firi ambițioase dar familiste, ei găsesc ușor parteneri care să îi venereze pentru spiritualitatea lor și asta înseamnă o căsnicie fericită. Vărsătorii au nevoie, ca și leii, să fie adorați măcar din când în când, iar un astfel de partener poate însemna că soarta le-a zâmbit larg.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.