Retete Culinare: Musaca de post cu cartofi
Ingrediente
● 6 cartofi mai marişori | ||||
● 1 morcov | ||||
● 1 ceapă | ||||
● 1 ardei gras rosu (pentru culoare) | ||||
● ½ dovleac | ||||
● 5-6 ciuperci | ||||
● 1 legătură mărar | ||||
● sare | ||||
● piper |
Mod de preparare![]() PREGĂTIRE01h:15min![]() GĂTIRE30min![]() PORȚII6 portiiSpălăm morcovul , îl curăţăm şi-l dăm prin răzătoare. Tăiem mărunt ciupercile, ceapa şi dovlecelul , apoi le călim câteva minute cu o lingură de ulei. Condimentăm după gust. După ce oprim focul, adăugăm mărarul tocat şi amestecăm. Pregătim un vas (potrivit pentru cuptor) în care aşezăm un strat de cartofi, apoi un strat de legume şi la final un strat de cartofi. Dăm tava la cuptor, pentru aproximativ 30-40 minute. Când se rumenesc cartofii, scoatem tava. Lăsăm puţin să se răcorească, apoi porţionăm. Presărăm puţin pătrunjel proaspăt tocat şi servim. |
Niciun comentariu:
Adauga aici parerea ta...