Ads Top

The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat
Filmul este o animatie creata de Jeremy Degruson, Ben Stassen, scenaristii fiind Bob Barlen, Cal Brunker care ne arata aventura unui tanar adolescent ce isi cauta tatal, descoperind ca tatal lui este chiar Bigfoot. Adam, un baiat adolescent porneste intr-o calatorie pentru a descoperi taina, secretul din spatele tatalui pierdut ajungand sa descopere ca este fiul legendarului Bigfoot. Acesta s-a asuns multi ani in inima padurii pentru a se proteja pe el si familia lui de o gigantica corporatie ce voia sa foloseasca ADN-ul lui pentru a face experimente. Pentru a vedea intreaga aventura a tanarului Adam si reuniunea lui cu Bogfoot urmareste filmul care va fi si hd dublat The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat in romana pe Bulearca.ro

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!!
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
 The Son of Bigfoot (2017) urmărește uimitoarea aventură a lui Adam, un adolescent nonconformist care descoperă un adevăr incredibil: tatăl său de mult pierdut este nimeni altul decât legendarul și misteriosul Bigfoot! Adam, un adolescent singuratic și visător, înzestrat cu puteri supranaturale, decide să meargă în căutarea tatălui său dispărut cu ani în urmă în circumstanțe misterioase. Investigația sa îl conduce rapid către o creatură magică și legendară: Bigfoot, care se dovedește a fi chiar tatăl său. Timp de ani de zile, el a fost ascuns adânc în pădure pentru a se proteja pe sine și familia sa de HairCo, o corporație gigant dornică să desfășoare experimente științifice cu ADN-ul său special. După neîncrederea inițială a băiatului, tatăl și fiul încep să recupereze timpul pierdut, iar Adam descoperă curând că și el este înzestrat cu superputeri, dincolo de imaginația sa. În timp ce HairCo i-a luat urma lui Adam pentru a ajunge la Bigfoot, cei doi pornesc într-o călătorie epică pentru a-și salva familia. Vor reuși cei doi să dejoace planurile periculoasei organizații?
Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.
Adam este un adolescent care stabilește într-o misiune epic și îndrăzneț pentru a încerca să dau seama un mister în spatele tatălui său, care a dispărut de mult. Până atunci el află că tatăl său este nimeni altul, nimeni altul decât legendarul Bigfoot. El a fost ascuns în pădure de ani de zile pentru tine si familia ta de la HairCo., O mare corporație care vrea să facă experimente științifice cu ADN-ul dvs. speciale proteja. În timp ce tatăl și fiul încep să-și petreacă un tempojuntos, Adam descoperă că el are, de asemenea, super-puteri, dincolo de imaginatia ta.
“Anul acesta, cea mai sălbatică legendă a tuturor vieții”. Studiocanal UK a lansat o remorcă foarte scurtă pentru un film animat intitulat “The Son of Bigfoot”. Produs de StudioCanal în Franța și animat de nWave Pictures în Belgia.
Filmul se adresează copiilor și familiilor mai mici și este vorba de un băiat care se duce. Intr-o căutare epică și îndrăzneață pentru a descoperi misterul din spatele tatălui său pierdut. Doar pentru a afla că el nu este altul decât legendarul Bigfoot”. Surprinde!

7 comentarii:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.