Ads Top

Numerologie Online pentru cei nascuti in intervalul zilelor 15 si 21

NUMEROLOGIE BULEARCA.RO 2018

Ziua de naștere 15

Personalitate

Pentru cei născuți pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totuși, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-și exersa talentele și funcțiile mentale, de a dovedi că pot funcționa independent, fără sprijinul altora, de a se pune în slujba unei cauze sau a unei activități caritabile. Sunt sensibili și generoși, au o aplecare spre arte și deprind lesne limbile străine. Sunt curioși, dornici să călătorească și să învețe lucruri noi.

Defecte

Neîncredere, timiditate, sensibilitate exagerată, mai ales la critici sau la lipsa de atenție a celorlalți.

În dragoste

Sentimentali, visători și senzuali, sunt însetați de dragoste. Uneori tind să-și facă iluzii, să se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, învață să-și gestioneze mult mai bine enorma afectivitate.


Ziua de naștere 16


Personalitate

Intuitivi, inteligenți, analitici și profunzi, cei născuți pe 16 sunt aplecați spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vieții. Sunt interesați de cultură, filozofie, religie, etică, psihologie, legislație, ezoterism etc. Dar, chiar dacă lumea spiritului predomină, sunt oameni cu personalitate și temperament, care sunt împliniți doar când au o familie și o bună integrare socială. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenți specialiști sau experți, foarte apreciați în domeniul lor.

Defecte

Dogmatism, suficiență, vanitate, spirit de contradicție, critică, replici caustice.

În dragoste

Au sentimente adânci, dar nu și le exteriorizează ușor. Adesea se îndrăgostesc de persoane diferite de ei ca temperament, vârstă, preocupări etc. Când decid să se fixeze, aleg parteneri stabili, de încredere.

Ziua de naștere 17

Personalitate

Ambițioși, plini de energie și cu o viziune largă și sintetică, cei născuți pe 17 au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenți organizatori, manageri și promotori. Au o minte iute, progresistă, cuprinzătoare. Proiectele lor sunt ample și îndrăznețe, mijloacele de împlinire sunt originale, ingenioase și eficiente. Pot să facă bani, uneori chiar foarte mulți, dar nu banul este scopul în sine, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Adesea au în paralel preocupări spirituale.

Defecte

Autoritarism, impulsivitate, posesivitate, lipsă de scrupule, obsesia controlului și a puterii.

În dragoste

Personalitatea lor radiantă, plină de forță, atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense, și adesea ajung într-un punct când trebuie să facă o alegere importantă în viața sentimentală.


Ziua de naștere 18

Personalitate

Capabili, cu caracter puternic, curajoși și hotărâți, cei născuți pe 18 împlinesc aproape mereu ce-și pun în minte. Sunt independenți, înflăcărați și idealiști, dar nu până într-atât încât să piardă contactul cu realitatea. Au un acut simț al afacerilor și al banului, pot să administreze firme mari și prospere. Au succes mai ales în comerț și servicii. Pot fi fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar și... politic!

Defecte

Încăpățânare, despotism, dificultatea de a înțelege și a ierta, de a evita gândurile de răzbunare, care se pot întoarce împotriva lor.

În dragoste

Au sentimente pasionale, arzătoare, pe care nu se tem să și le exprime, ba chiar să le însoțească de gesturi impresionante, dramatice. Chiar dacă nu sunt un exemplu de fidelitate, își respectă și își ocrotesc familia cu dragoste.

Ziua de naștere 19

Personalitate

Hotărâți și mari iubitori de libertate, cei născuți pe 19 nu fac decât ce doresc ei. Sunt ambițioși și mânați de imboldul de a reuși, de a câștiga putere, de a ajunge să fie recunoscuți și respectați. Organizați și eficienți, ajung să fie piloni de rezistență ai sectorului în care activează. Au aspirații nobile, sunt foarte intuitivi și înzestrați cu imaginație și talent. Iubesc noul și schimbul de idei. Năvalnici la interior, își controlează emoțiile cu destulă abilitate.

Defecte

Neliniște, stări de spirit schimbătoare, orgoliu, infatuare, impresia că sunt superiori celorlalți.

În dragoste

Au o sexualitate puternică și mult farmec. Sunt foarte căutați de sexul opus. Iubesc cu pasiune, însă nu le place să-și etaleze sentimentele în public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.


Ziua de naștere 20

Personalitate

Foarte sensibili la mediul înconjurător, cei născuți pe 20 își acordează emoțiile la acesta. Aspiră la armonie, frumusețe și afecțiune. Deși par liniștiți și retrași, au cultul prieteniei și sunt făcuți să trăiască în pereche. Sunt foarte buni colaboratori, asociați sau consultanți, aportul lor este deosebit de prețios, dar nu le place să iasă în față. Au o gândire profundă, analitică și imaginativă, iau lucrurile în serios, sunt atenți la detalii.

Defecte

Reticență, stări de spirit schimbătoare, lipsă de încredere în propriile forțe, incapacitatea de a răspunde "nu" la solicitări, care-i face lesne de exploatat.

În dragoste

Pot dărui mult, dar cer mult în schimb. Au foarte mare nevoie de iubire și căldură, de atingeri tandre și de vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, înțelegători și diplomați.

Ziua de naștere 21

Personalitate

Comunicativi și foarte deschiși către ceilalți, cei născuți pe 21 au un talent social înnăscut. Dețin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli etc. pe oameni. Se remarcă la petreceri sau alte evenimente mondene. Sunt plini de vitalitate, iuți de minte, talentați. Au putere de convingere, sunt extrem de dotați pentru intermedieri și vânzări. Provocarea pentru ei este să-și canalizeze bogatele aptitudini către scopuri precise și să persevereze în atingerea lor.

Defecte

Instabilitate, lipsă de disciplină, superficialitate, tendința de a se risipi în mai multe direcții fără să finalizeze.

În dragoste

Sclipitori și plini de farmec, nu întâmpină nicio dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține... Le trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil.

BULEARCA.RO
www.bulearca.ro
numerologie astrologica official site romania

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.