Ads Top

Numerologie Online pentru cei nascuti in intervalul zilelor 29 si 31

Numerologie Online Bulearca.ro
www.bulearca.ro

Ziua de naștere 29

Personalitate

Personaje cu totul speciale, cei născuți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun. Sunt niște vizionari. Detestă banalitatea, au țeluri înalte și proiecte ambițioase. Pot face multe lucruri în viață dar, indiferent ce fac, le trebuie mereu hrană pentru spirit (cultură, religie, filozofie, știință etc.). Se disting întotdeauna prin ceva și au mare nevoie de atenție. Adesea întâmpină frustrări sau provocări spre mijlocul vieții (30-35 ani).

Defecte

Tendința de a alterna perioadele de exaltare cu cele de depresie și anxietate; sensibilitate la influențele mediului, imprudență.

În dragoste

Au mult sex-appeal, emoții năvalnice și nevoi afective uriașe. Dar relația de cuplu este o zonă fragilă, în care nu fac cele mai fericite alegeri. Îndoieli, decepții, neîmpliniri legate de sexul opus.

Ziua de naștere 30

Personalitate

Dăruiți cu sensibilitate, dragoste pentru frumos și o doză neobișnuită de creativitate, cei născuți pe 30 au suflet de artist. Caută armonia, sunt inspirați, au talent și simt pornirea să îl manifeste, dacă nu prin profesie, măcar ca hobby sau în viața de fiecare zi. Sunt simpatici, entuziaști, își fac repede prieteni, au darul vorbirii și foarte multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-și focalizeze energiile pentru a-și exploata potențialul.

Defecte

Dezordine, lipsă de consecvență, superficialitate, stări de spirit schimbătoare, încăpățânare.

În dragoste

Fermecători, seducători, tandri și iubitori, cuceresc fără efort. Totuși, au tendința de a-și controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător...
 Bulearca.ro Numerologie Online caracterizare numerologică 2018


Ziua de naștere 31

Personalitate

Harnici, pricepuți, practici, responsabili și atenți la detaliu, cei născuți pe 31 sunt niște maeștri făurari. Au talentul de a prelucra materia și tot ce iese din mâna lor este temeinic, frumos și funcțional. Se concentrează bine, sunt disciplinați, perseverenți și organizați. Au o minte clară, lucidă, învață ușor, reușesc bine și în activitățile de natură intelectuală. Sunt oameni cu principii, care pun preț pe valorile solide și consacrate, precum familia, tradiția, munca.

Defecte

Rigiditate, încăpățânare, intransigență, avariție, orgoliu, reprimarea emoțiilor.

În dragoste

Au sentimente profunde, pe care le exteriorizează doar atunci când sunt siguri că nu vor fi respinși. Nu se lasă duși de valul pasiunii, iar iubirea lor se instalează progresiv, în timp. Sunt loiali partenerului și familiei.

Tu cu tine!! www.bulearca.ro 

Un comentariu:

  1. http://www.bulearca.ro/2018/01/ziua-de-nastere-in-numerologie-spune-mi_13.html?m=1
    NUMEROLOGIE ONLINE BULEARCA.RO

    RăspundețiȘtergere

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.