Ads Top

Ce inseamna Dragobetele, Ce gandeste ea, ce gandeste el?!El nu trebuie să fie declarat Mister Univers ca să fie considerat cel mai frumos bărbat. Trebuie doar să lase ochii ei să-l privească îndeajuns de mult ca să-l poată vedea ca fiind cel mai frumos dintre cei mai frumoşi.
El nu trebuie să aibă maşină şi portofelul plin de bani. Trebuie să aibă sufletul plin de averi care nu se pot cumpăra cu bancnote.
El nu trebuie să aibă o inimă mare, ci una atât de mică încât să încapă în ea toată dragostea care vine de sus.
El nu trebuie să aibă ochii albaştri, verzi sau căprui. El trebuie să aibă ochii blânzi şi privirea plină de înţelegere.
El nu trebuie să dea cu pumnul în masă ca să se facă auzit. El trebuie doar să tacă şi atunci ea îl va asculta făcând linişte în inima ei.
El nu trebuie să aibă mâinile foarte mari şi braţele pline de muşchi. El trebuie să le aibă atât de mari încât să se poată lipi cu ele de cer şi chiar şi-atunci când stă în genunchi să pară că ţine ceru-n palme.
El nu trebuie să fi citit sute de cărţi la viaţa lui. El trebuie să o citească pe ea din cap până-n picioare şi să înţeleagă că adevărata carte a femeii lui este inima ei.
El nu trebuie să aibă mai multe feţe. El trebuie să aibă una singură şi când i-o arată ei să se facă lumină în camera care era în beznă. Nu orice cameră, ci camera sufletelor lor.
El nu trebuie să facă invitaţii la restaurante de lux. El trebuie să o invite la o cină la care să nu mănânce altceva decât dragoste, dragoste adevărată.
El nu trebuie să mintă ca să se facă plăcut. El trebuie să fie sincer, fiindcă inima ei e atât de sensibilă încât poate să miroase orice început de ascunzis. El n-o să rişte totul, doar pentru a ieşi neşifonat dintr-o anumită situaţie.
El nu trebuie să demonstreze că e potrivit. El o să fie potrivit, fiindcă aşteptarea în care a stat atât de mult timp e cea mai grăitoare dovadă.
El nu trebuie să o întrebe ce-i place cel mai mult. El trebuie să ştie, fiindcă mintea când dă mâna cu inima capătă puteri nebănuite.
El nu trebuie să-şi sacrifice fericirea de dragul ei. El ştie că ea este fericirea lui.
El nu trebuie să se chinuie ca să o facă să râdă. El trebuie să fie în fiecare zi un râs, un zâmbet, un hohot.
El nu trebuie să fie perfect. El trebuie să fie atât de imperfect încât să o facă să-l urască pentru că-l iubeşte prea mult.

El nu trebuie să spună că o iubeşte. El trebuie să trăiască iubirea. Cum orice om are nevoie să respire ca să trăiască, el nu respiră altceva decât iubirea pe care i-o poartă ei, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut.
Te trezeşti, te gândeşti la ea. Mănânci, te gândeşti la ea. Respiri, te gândeşti la ea. Mergi la birou, te gândeşti la ea. Dormi, o visezi pe ea. „Te văd în toate femeile” nu e un simplu vers dintr-o melodie. Când ajungi să păţeşti asta, atunci iubeşti. Şi iubeşti mult. Te uiţi în stângă, ţi se pare că e ea. Te uiţi în dreapta, iar parcă o vezi. În faţă, în spate, pe diagonală, tot ea.
Pluteşti. Iubirea te poartă sus, cât mai sus, prin miresme frumoase, prin dorinţe, prin vise, prin trăiri şi prin emoţii. Trăieşti, te gândeşti la ea.
Ştii cum se simte? Hmm… nu există cuvinte, nu există cerneală, nu există hârtie să poţi exprima. Când eşti cu ea totul dispare, abrupt, ca şi când n-ar fi existat vreodată. Privirea ei, sărutul, atingerea, cuvântul. Toate sunt calde. Iar apoi fierbinţi, ca şi când corpurile ar vrea să se contopească într-unul singur.
Te atinge uşor, sângele pompează mai tare prin vene. Un circuit de Formula 1, cu cai putere transformaţi în purtători de sentimente. Şi ce viteze ameţitoare, ce cursă, ce traseu, ce sunete, ce senzaţii.poveste de iubire 3
Un carusel. O avalanşă. Un ţunami. Toate vin pline de iubire, odată cu ea!
Te trezeşti, te gândeşti la ea. Mănânci, te gândeşti la ea. Respiri, te gândeşti la ea. Mergi la birou, te gândeşti la ea. Dormi, o visezi pe ea. Şi tot aşa, secundă de secundă, minut de minut, oră de oră, zi de zi, lună de lună, an de an, o viaţă de om!
Sursa ta: www.bulearca.ro 
Şi ea ce face? Ea citeşte acum. Şi râde, şi plânge, şi simte, şi trăieşte, şi vrea, şi …e cu tine. Iar totul dispare din nou, într-un fum gros de trecut. Acum, el şi ea, într-o iubire pe care o şi gândeşti, o şi simţi.
Daca ti-a placut acest material te rugam sa recomanzi unei prietene acest material :*
Copyright Bulearca.ro 2018

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.