Ads Top

Sno Ball Brownies just like the classic Hostess snack cakes - Retetea Originala in Romana


Ingrediente:

    
1 unt de sare stick (I folos Challenge Unt), topit
    
1/2 cana pulbere de cacao neindulcita
    
1 cană de zahăr granulat
    
2 ouă mari
    
2 linguri de extract de vanilie
    
2/3 cesti de faina
    
3 (1,55 oz), bare de ciocolată cu lapte, topite în cuptorul cu microunde (nu încerc să vă spun afacerea dvs., dar am folosit bare Hershey)
    
7 oz borcan marshmallow puf sau cremă
    
2/3 ceasca de cocos indulcita, tocata
    
1 picătură de colorat alimentar roz
    
1 lingură de amidon de porumb
Preparare:

    
Preîncălziți cuptorul la 350. Linia cu o tavă pătrată de 8x8 cu folie și pulverizator cu spray de copt cu nonstick. Pus deoparte.
    
Într-un castron mare, amestecați untul și pulberea de cacao până când se dizolvă cacao și amestecul este gros. Se amestecă zahăr până se combină. Se amestecă în ouă, se amestecă până se combină. Adăugați vanilie. Adăugați făină, amestecând doar până când nu mai rămân în aluat dungi albe. Îndoiți-le în barele de bomboane topite.
    
Se toarnă băț în tava preparată și se întinde uniform. Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare inserată în centru va ieși cu friptură, dar nu cu aluat brut. Se lasă să se răcească ușor, aproximativ 20 de minute.
    
În timp ce așteptați, combinați nucă de cocos, amidon de porumb și colorant roz într-un procesor de alimente sau blender. Pulsa de mai multe ori până când nuca de cocos este mărunțită mai fin și roz.
    
Spălați cremă de marshmallow / puf în vârful prajiturilor calde și lăsați-o să stea pentru câteva minute - prajiturile calde vor înmuia marshmallow, făcând mai ușor răspândirea. Răspândiți în mod egal marshmallow peste brownies, apoi presărați nucă de cocos peste suprafață, apăsând ușor cu mâinile.
    
Refrigerați brânzeturile până se răcește și se fixează. Păstrați brânză neregulată în frigider, astfel încât marshmallow nu se topește.Acestea sunt o întorsătură atât de distractivă pe batoanele tipice de ciocolată topite, care le dau o consistență suplimentară, și folosind ciocolată de lapte le menține gustul super-întunecat sau amar.Bucurați-vă și faceți o zi minunată!


Sno Ball Brownies just like the classic Hostess snack cakes - Retetea Originala by www.bulearca.ro
Bulearca.ro www.bulearca.ro
Copyright Bulearca.ro 2018
Link permanent: http://www.bulearca.ro/2018/02/sno-ball-brownies-just-like-classic.html
Cauti: Sno Ball Brownies, just like, the classic, Hostess, snack cakes, Retetea Originala, by, www.bulearca.ro, Bulearca.ro, Desert, Deserturi, retete de prajituri, Prajitura, Bulearca.ro - www.bulearca.ro 
2018 Deserturi

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.