Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Balanta?

Prin ce seduce bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță posedă un foarte dezvoltat simț estetic, al armoniei și al echilibrului. Este un tip elegant, care se îmbracă cu gust și miroase bine. Frumusețea conteaza foarte mult pentru bărbatul Balanță, atât frumusețea ideilor cât și cea a formelor.

Bărbatul Balanță este un rafinat, un amestec interesant de spirit și sensibilitate. O jumătate din el este senzuală și sentimentală, cealaltă jumătate e condusă de rațiune.

Bărbatul Balanță este un om de societate, amabil și curtenitor, cu un profund simț al dreptății, al echității și al "fair play"-ului. Îi place să trăiască înconjurat de obiecte frumoase, în confort, ba chiar are înclinație către lux.

Dar, mai presus de toate, bărbatul Balanță este un romantic. Se spune că trubadurul îndrăgostit de Doamna lui nu va dispărea atâta timp cât pe lume vor exista Balanțe. Romantismul domnului Balanță este cel al șampaniei, al valsului și al clarului de Lună. Iubește femeile frumoase, foarte feminine, un pic misterioase, un pic inaccesibile.

Bărbatul Balanță are talentul de a face curte cu o măiestrie neîntrecută, construind adevărate mici capodopere ale genului. De regulă este generos și, dacă nu încerci să abuzezi de această generozitate (să ne amintim că pune mult preț pe "fair play"), bărbatul Balanță va fi mână-largă, neregretând niciodată banii cheltuiți pentru luxul, frumusețea și distracțiile sale ori ale iubitei.

Bărbatul Balanță este un amant rafinat, un expert în arta preludiilor, rezistent și foarte atent cu partenera.

Fidelitatea nu este punctul lui forte, din cauză că, vulnerabil fiind în fața sexului frumos, se îndrăgostește destul de ușor și este incapabil să spună "nu". Problema este că armonia lui interioară are oroare de situațiile de criză, de rupturi și reproșuri și, din această cauză, îi este greu să inițieze o despărțire, preferând compromisul.

Cum cucerești un bărbat din zodia Balanței

Bărbatul Balanță adoră să fie sedus! Fă, așadar, apel la simțurile lui!

Îmbracă-te elegant, pafumează-te cu un parfum franțuzesc rafinat și machiază-te savant! Bărbatul Balanță nu agreeaza aspectul "natural" și apreciază femeile care depun eforturi serioase pentru a arăta cât mai bine. (Fă, însă, în așa fel încât el să nu asiste niciodată la aceste eforturi!)

Adu în discuție ultimele știri, comentează-le din mai multe puncte de vedere, încercând să te situezi când de-o parte, când de cealaltă, și simpatizează cu minoritatile și cu nedreptățiții.

Invită-l la o cină în doi, de la care să nu lipsească muzica bună, lumânările parfumate, florile și șampania de calitate. Flatează-l discret, spunându-i că arată foarte bine și că are o cravată în perfectă armonie cu restul vestimentației.

Provoacă-l la dans! Bărbatul Balanță este un dansator neîntrecut, care preferă dansurile clasice: vals, tango, blues. În timpul dansului, din când în când, lasă-ți mâna să alunece în zona lui lombară – poate chiar pe fesă, dacă esti mai îndrăzneață – dar fă-o discret și cu rafinament.

Daca vrei să-l păstrezi lângă tine, nu uita nicio secundă dragostea domnului Balanță pentru frumusețe și armonie și dezgustul lui în fața vulgarității! Nu ridica tonul în discuții, nici măcar în eventualitatea unei dispute, și ferește-te de scenele intempestive și violente, cu reproșuri și uși trântite!

Dacă vei fi mereu foarte îngrijită ("ca scoasă din cutie"), diplomată și plină de farmec, îl vei avea alături toată viața.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.