Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Berbec?

Prin ce seduce bărbatul Berbec

"Specialist" în dragostea la prima vedere, bărbatul Berbec se îndrăgostește imediat și nu acceptă nici refuzul, nici tărăgănarea. El își imaginează imediat mii de proiecte în care o va include neapărat și pe aleasa inimii din momentul respectiv. Și o face cu sinceritate.

Cine iese cu un Berbec nu prea știe unde va ateriza până la urmă. Aleasa inimii lui poate trăi toate bucuriile pe care și le doreste, câteodată chiar ceva mai mult.

Satisfacțiile alături de bărbatul Berbec sunt numeroase, deși uneori viața alături de el pare a semăna cu un joc de popice în care în loc de bile se folosesc grenade. Prinsă în acest vârtej în care totul se petrece cu o suta de km la oră, partenera Berbecului se poate simți copleșită și are nevoie de o bună condiție fizică pentru a nu ajunge de-a dreptul epuizată.

Din păcate, pasiunea domnului Berbec se consumă destul de rapid, transformându-se în scurt timp în cenușă. Apoi se îndrăgostește din nou.

Bărbatul Berbec nu se teme să se căsătorească de tânăr. O va face, chiar... de mai multe ori, dacă e nevoie.

Paradoxal, dincolo de aparența lui zgomotoasă, dominantă și impunătoare, bărbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, părând a căuta în parteneră imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reuși să atingă această coardă sensibilă, îi va cuceri inima.

Cum cucerești un bărbat din zodia Berbecului

Bărbatului Berbec îi plac femeile independente și spirituale, care îi flatează ego-ul. Atenție, însă! Dozează-ți cu grijă laudele, pentru că, dacă exagerezi, s-ar putea să obții efectul contrar celui scontat.
Așadar, încearcă să fii mereu dinamică, entuziastă și directă!

Bărbatul Berbec adoră să cucerească. Lasă-l să-ți facă curte, să se straduiască un timp până să obțină prima întâlnire. Dacă el întârzie să facă primul pas (ceea ce e greu de crezut), invită-l tu să te însoțească la un pahar, după lucru. Pentru această ocazie, îmbracă-te cu cei mai strâmți jeanși din garderoba ta și lasă deschiși cât mai mulți nasturi de la bluză.

Mângâie-l în treacăt pe cap sau pe față, atinge-i fugitiv buzele sau urechea cu mâna. Nu încerca însă să-l duci de nas: dacă nu vrei să te culci cu el, mai bine rămâi acasă, în fața televizorului! Dacă totuși te-ai hotărât să ieși cu el, e bine să ai la tine mijloace contraceptive. S-ar putea să aiba și el, dar nu e foarte sigur că-și va mai aminti de asta în vâltoarea evenimentelor.

Din punct de vedere sexual, bărbatul Berbec este entuziast și direct, uneori chiar prea direct. Este un tip care aduce cu sine energia, deci ție îți va reveni sarcina de a-l aproviziona cu fantezie și imaginație. Fii afectuoasă, prevenitoare și tolerantă!

Dacă încearcă să te supună, răcește-te, retrage-te în carapacea ta! Chiar dacă bărbatul Berbec are veleități de șef, în realitate își dorește mai degrabă o femeie pe care să o respecte, decât una care să-i cadă la picioare.

Dacă ești gata să îmblânzești pe cineva care trebuie convins să accepte egalitatea în cuplu, mergi înainte și probabil că drumul te va duce către o mare dragoste.Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.