Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Capricorn?

Prin ce seduce bărbatul Capricorn

Dacă îl întâlnești pe bărbatul Capricorn când încă nu a trecut de 30 ani, vei cunoaște de fapt un Capricorn în formare, plin de complexe, care acumulează experiență, uneori prin încercări dureroase. Întâlnește-l mai târziu și abia atunci vei avea de-a face cu un Capricorn veritabil.

Pentru bărbatul Capricorn, care este în fond un pragmatic, ambiția și cariera contează în primul rând. Și fiindcă este muncitor, rezistent și deosebit de tenace, va cuceri cu siguranță o poziție socială bună, iar meritele sale vor fi recunoscute, chiar dacă îi va trebui o viață pentru asta.

Bărbatul Capricorn acordă o importanță deosebită datoriei, puterii, respectului și loialității.

Dacă treci dincolo de armura lui, vei constata că bărbatul Capricorn este un romantic. Dar el are întotdeauna grijă ca deciziile să nu-i fie influențate de sentimente.

Din cauza inhibiției și complexității sale emoționale și fiindcă siguranța înseamnă foarte mult pentru el, mai devreme sau mai târziu bărbatul Capricorn va căuta o relație stabilă și își va întemeia o familie.

Bărbatul Capricorn are certe calități paterne. Își va sprijini și își va proteja aleasa, va fi pentru ea un adevărat izvor de înțelepciune și de ajutor. Important este ca ea să vrea cu adevarat să fie protejată, și să nu fie o femeie prea independentă, pentru că în acest caz îl va simți mai degrabă ca pe un gardian, ca pe cineva care îi barează accesul la libertate.

Bărbatul Capricorn nu agreează prea tare femeile independente, fiind mai degrabă un tradiționalist, care consideră că lumea ar trebui să fie condusă doar de bărbați iar femeia trebuie să fie, înainte de toate, soție și mamă.

În general, bărbatul Capricorn este fidel, fiindcă nu înțelege de ce trebuie să alergi după alte femei dacă ți-ai ales-o deja pe cea potrivită.

Este un amant de cursă lungă, atent și rezistent.

Cum cucerești un bărbat din zodia Capricornului

Bărbatul Capricorn este genul de bărbat care trebuie lăsat să aibă el inițiativa. Este important, însă, să-i dai subtil de înțeles că și tu îl vrei.

Îi plac femeile mândre și cu ținută. Îmbracă-te cu lucruri de calitate și poartă bijuterii puține dar de valoare! Bărbatul Capricorn apreciază valoarea.

Învață să te porți ireproșabil în societate, fiindcă bărbatul Capricorn vizează în mod sigur un loc bun pe scara socială, iar femeia care-i va sta alături trebuie să facă față. Arată-i că ești gata să-l sprijini în atingerea țelurilor sale, măcar moral, dacă nu chiar cu relații sau cu bani.

Ține cont de faptul că bărbatul Capricorn are nevoie de atenție, de tandrețe, de afecțiune și că nu suportă să fie respins sau abandonat. Fă-l să se simtă admirat, apreciat, respectat și dorit!

Nu fi zgârcită cu complimentele. Dă-i de înțeles că ai nevoie de el și că îi acorzi o încredere nelimitată.

Dacă l-ai cucerit, să nu-ți închipui vreun moment că îl poți schimba! Nu-l contrazice, nu-l sfida și nu-l jigni, pentru că bărbatul Capricorn, chiar dacă pare a trece cu vederea, are tendința de a acumula nemulțumirile și ranchiuna.

Dacă vrei ca bărbatul Capricorn să țină cont de părerile și dorințele tale, trebuie să înveți să fii foarte diplomată. Diplomația este o calitate pe care el o respectă. La început, poate să meargă și șantajul sentimental dar, după un scurt timp, vă învăța cum să-l evite sau să-l contracareze.

Pentru o femeie blândă și diplomată, bărbatul Capricorn este unul dintre soții ideali din zodiac.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.