Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Fecioara?

Prin ce seduce bărbatul Fecioară

Timid și modest, bărbatul Fecioară este mai mult analitic decât sentimental, mai mult intelectual decât romantic.

Rațional și puritan, are nevoie să știe exact cum stă și ce are de făcut. Bărbatul Fecioară nu agreează misterele. Ori, dragostea și sexul sunt de fapt mistere, fiindcă nu știm mare lucru despre ele.

Bărbatul Fecioară este critic și foarte exigent. Capacitatea lui ieșită din comun de a sesiza fisurile și defectele îl face să fie deosebit de selectiv. Ca atare, teama de a se implica într-o situație pe care nu o poate stăpâni, lipsa unei rețete concrete și amănunțite privind "administrarea" dragostei, ca și deosebita lui exigență, îl fac să demareze destul de greu într-o poveste sentimentală.

Foarte ordonat și organizat, îi este teamă că intimitatea lui bine rânduită va fi violată sau invadată, iar discreția și pudicitatea îl fac să aibă oroare de faptul că i s-ar putea cere manifestari exterioare de dragoste, de care nu se simte înstare.

În plus, bărbatul Fecioară gândește practic și economic, iar dragostea ar putea însemna risipă de timp și de energie.

Toate aceste considerente fac ca zodia Fecioarei să furnizeze cel mai mare contingent de celibatari.

Dar, cum se întâmplă adesea în viață, bărbatul Fecioara caută la parteneră exact lucrurile pe care și le reprimă sieși. Ceea ce reprezintă pentru el cea mai mare teroare în viață, devine exact marea fascinație în dragoste: înflăcărarea, exprimarea spontană a intuiției și a imaginației, energia și dragostea de viață.

Iar când bărbatul Fecioară întâlnește aceste calități la femeia care-i stârnește interesul, copilul reprimat pe care îl poartă adânc în sine se descătușează și savurează fiecare moment.

Cum cucerești un bărbat din zodia Fecioarei

Bărbatul Fecioară poate fi considerat mai degrabă un vânat decât un vânător. Din acest motiv, tu ești cea care va trebui să facă primul pas.

Abordează-l direct, dar cu tact! Află care e subiectul lui preferat, apoi citește vreo patru-cinci cărți despre acel subiect. Reține câteva detalii (bărbatul Fecioară e un maestru al detaliului!), apoi provoacă-l la o discuție pe tema respectivă și admiră-i talentul și competența în domeniu.

Îmbracă-te clasic și elegant, dar fără ostentație, și nu te machia strident! Nu întârzia la întâlniri, fiindcă punctualitatea este foarte importantă pentru bărbatul Fecioară! Nu te arăta risipitoare sau cheltuitoare!

Dacă îl inviți la tine, ai grijă ca în casă să fie foarte curat și o ordine desăvârșită.

Fă-l să se simtă în siguranță din punct de vedere emoțional și nu încerca să-i stârnești gelozia! Dacă se va simți în competiție cu o legiune de bărbați, bărbatul Fecioară se va retrage discret, dar dezamăgit.

Interesează-te de sănătatea lui, fiindcă bărbatul Fecioară are unele tendințe către ipohondrie. Să nu râzi niciodată de micile lui manii! Ascultă cu răbdare criticile pe care le aduce celorlalți, dar încearcă să-l temperezi cu tact.

Bărbatul Fecioară se hotărăște greu să se căsătorească, iar la candidata pentru acest pas va urmări dacă are stabilitate materială, dacă îi poate fi sprijin în viață și dacă îi poate organiza un cămin plăcut și confortabil.

Alături de bărbatul Fecioară, nu vei trăi pasiunea vieții tale dar te vei simți ocrotită, îngrijită și... vei avea un ajutor de nădejde în treburile gospodărești.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.