Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Leu?

Prin ce seduce bărbatul Leu

Pentru bărbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie să fie mare, spectaculoasă și dramatică, la fel ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioară.

Bărbatul Leu adoră dragostea și adoră să fie îndrăgostit. Amant înflăcărat, foarte atașat de o anumită calitate erotică și estetică a relației sexuale, el se dăruiește cu totul, sau, mai bine zis, se "împrumută" total în fiecare relație.

Bărbatul Leu iubește cu stil și fără inhibiții și are talentul special de a învălui povestea sa de dragoste într-o aură de magie. Dacă tu ești aleasa, te va trata ca pe o zeiță și în mod sigur te va face să uiți că mai există și alți bărbați pe pământ.

Bărbatul Leu este romantic și generos, iar una dintre modalitățile prin care își demonstrează generozitatea este de a-și copleși iubita cu daruri. Aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolată, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obținut.

Superbului și generosului domn Leu îi place să-și protejeze partenera, să lupte pentru ea, să riște pentru ea, ca în poveștile cavalerești. În schimb, aceasta trebuie să-i arate o loialitate necondiționată și o admirație inalterabilă și să facă în așa fel încât ceilalți bărbați să-l invidieze că are la braț o femeie atăt de stilată, de frumoasă și de elegantă.

Pe scurt, bărbatul Leu cere de la partenera lui să fie demnă de prestigiul său.

Cum cucerești un bărbat din zodia Leului

Încearcă să arăți cât mai impresionant posibil, dar cu clasă și cu bun gust! Adoptă o atitudine mândră dar delicată, fiindcă bărbatul Leu nici măcar nu va observa o femeie cu umerii aduși și va fi dezgustat dacă te porți ca un soldățoi.

Lansează-i un zâmbet exuberant și întreabă-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el însuși!), lăsându-ți mâna să zăbovească o secundă pe pieptul lui, în dreptul inimii, sau pe spatele lui, între zona omoplaților și mijloc. Spune-i că n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el și nu încerca să-l îndepărtezi de mijlocul scenei.

Dacă vrei să faci apel la cavalerismul recunoscut al domnului Leu, adoptă atitudinea unei prințese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie!

Fii loială sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia și nu-l trăda! Altfel îl vei răni pe vecie și îl vei înfuria teribil, iar furiile bărbatului Leu, deși de scurtă durată, pot fi devastatoare.

Dacă ai reușit să-l cucerești, va trebui să-ți păstrezi, ba chiar să-ți sporești farmecul, pentru a-l putea păstra pe bărbatul Leu. Îl vei pierde cu siguranță dacă te vei îngrășa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi în pijama, vei mirosi a prăjeală sau vei umbla cu lacul de unghii sărit.

Dacă la un moment dat ajungeți la o divergență de opinii, ai face bine să eviți confruntarea directă, printr-o vorbă de duh. Nu-l contrazice! Susține-ți punctele de vedere cu mult tact!

Pune-ți în lumină calitățile și realizările în așa fel încât să nu aibă niciun moment senzația că ai vrea să intri în competiție cu el sau să-i devii rivală. Și, chiar când lupți, luptă drept și respectă-i mândria!

Tratează-l ca pe un rege, dar nu-l lăsa să uite că și tu ești o regină!

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.