Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Pești?

Prin ce seduce bărbatul Pești

Bărbatul Pești este plin de un farmec complex și contradictoriu, care uimește și deconcertează, care seduce și irită în același timp.

Privirea lui te traversează fără să te vadă, trecând dincolo de tine, dându-i un aer misterios și îndepărtat. El pare a trăi în altă dimensiune, iar amănuntele practice ale vieții de zi cu zi îl plictisesc.

Inteligența bărbatului Pești (uneori uimitoare) ascultă de mecanisme misterioase din care logica pare să fie exclusă. Se poate spune mai degrabă ca funcționeaza prin intuiție. Dacă se află în dilemă, domnului Pești îi este foarte greu să se decidă, pentru că toate variantele pe care le are la îndemână i se par corecte și greșite în acelasi timp.

Una dintre cheile de descifrare a comportamentului lui este faptul că pentru bărbatul Pești totul este relativ. El are o relație originală cu sfera materială, în speță cu banii: fie nu-l interesează, fie se pricepe foarte bine să-i facă dar îi cheltuiește sau îi investește în lucruri fără scop practic, dar care pentru el au o importanță aparte.

Scara de valori a bărbatului Pești arată cu totul altfel decât cea a oamenilor obișnuiți. A încerca să-l definești și să-l încadrezi în șabloane pe bărbatul Pești este absolut inutil.

Sufletul lui e complex, asemeni unui alambic ce distilează senzații și emoții, visare și aspirații, pasiune și impresii fluide. Din cauză că asupra domnului Pești impactul senzorial este puternic, dragostea ocupă un loc foarte important în viața lui și o trăiește în forma ei sublimă, mergând până la iubirea mistică, sau în forma cea mai abjectă și mai degradantă. Iubirea poate fi infernul sau paradisul vieții lui.

În adâncul sufletului, bărbatul Pești poartă un ocean de sentimente. Un ocean, pentru că iubirile lui par a nu cunoaște limite, nici din punct de vedere calitativ, nici cantitativ. N-ar trebui să ne mire faptul că vestitul Casanova era născut sub semnul Peștilor și că nu mai puțin celebrul Don Juan Tenorio, chiar dacă nu aparținea zodiei, avea la naștere 4 planete în Pești!

Folclorul astrologic susține că bărbatul Pești ar fi cel mai desăvârșit amant din zodiac. Iar asta nu se datorează cine știe cărei tehnici savante. Secretul pare să rezide nu numai în faptul că bărbatul Pești își intuiește perfect partenera, ci și în alchimia subtilă prin care îi transmite acesteia un univers de senzații nemaitrăite. Senzualitatea bărbatului Pești are forța contagiunii, forța magiei.

În tinerețe, bărbatul Pești nu conștientizează că prin iubirile sale încearcă să ia contact cu divinitatea, că îl caută pe Dumnezeu. Însă această taină i se arată mai devreme sau mai târziu în viață și nu e de mirare că acest semn daruiește lumii atât de mulți mistici.

Cum cucerești un bărbat din zodia Peștilor

De regulă, bărbatul Pești nu alege conștient și nu cucerește prin luptă. El se lasă ales, iar dacă îl vrei, va trebui să faci cel puțin jumătate din drumul care duce la el.

Bărbatul Pești se comportă ca o adevarată enigmă: așteaptă să fie ghicit, intuit. Nu-i pune întrebări precise, pentru că va evita să-ți răspundă, îți va aluneca printre degete! Iar dacă totuși îți va răspunde, nu va face decât să-ți sporească starea de confuzie.

Trebuie să înveți să-l înțelegi pe bărbatul Pești fără să-i pui întrebări, să știi să-l analizezi, să ajungi să-i intuiești reacțiile, oricât de contradictorii sau de derutante ar fi acestea.

La rândul lui, bărbatul Pești iubește femeile misterioase. Așadar, dacă vrei să păstrezi asupra lui o oarecare putere, nu trebuie niciodată să i te dezvălui complet, nici psihologic, nici sentimental.

Nu încerca să-l faci gelos pe bărbatul Pești! Nu îl vei incita, vei reuși doar să îl dezamăgești. Dacă vrei totuși să aplici această tactică, fă-o într-un mod foarte subtil, pentru că la el impresia funcționează mai eficient decât faptele.

Legatura – sau chiar căsătoria – cu bărbatul Pești este totodată o aventură plină de pericole. Lângă el nu există siguranță și certitudini, nu exista teren ferm pe care să te sprijini. Dacă nu dispui de suficientă forță psihică, mai bine renunță! În acest caz, tu ești cea care trebuie să ia decizia, pentru că evazivul domn Pești poate trena o legătură nesigură atâta timp cât nu va fi forțat să ia atitudine.

Dacă îl vrei totuși lângă tine, lasă-l să-și păstreze micul lui turn de fildeș, un spațiu numai al lui, fizic și psihologic, pentru a contracara dorința lui de evadare. Păstrează o ambianță fluidă și misterioasă și fă-l să creadă că relația voastră are ceva magic!


Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.