Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Săgetător?

Prin ce seduce bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător este aventurierul clasic, optimist și plin de viață, spontan, simpatic și dornic de libertate, care simte permanent nevoia să lupte pentru o cauză, pentru un scop nobil.

În inima bărbatului Săgetător sălășuiește o imensă poftă de a explora și de a înțelege lumea. De aici și mobilitatea lui, dorința lui de a cunoaște mereu noi teritorii și oameni noi. Pe de altă parte, într-un alt colțișor al sufletului său, vrea să fie o persoană respectabilă, un stâlp al societății, un "pater familiae".

Bărbatul Săgetător are un caracter dual, fiind veșnic sfâșiat între tendințele conformiste, "burgheze", de om care respectă legea și ordinea, și tendințele anarhice, rebele, care-i dau dorul de ducă. Uneori, poate trece prin ambele ipostaze, ca un șerif din perioada febrei aurului, care lasă totul baltă și pleacă să caute El Dorado, sau ca un aventurier care hotărăște la un moment dat să se adune de pe drumuri și reușește să devină șeriful orășelului în care s-a stabilit.

În ceea ce privește relațiile sentimentale, se poate petrece cam același lucru.

Putem întâlni un domn Săgetător care în tinerețe a fost un vânator de femei și care, după ani de zile în care a "explorat" zeci de teritorii necunoscute, se hotărăște la o vârstă destul de matură să se căsătorească și se arată chiar foarte mulțumit de viața de familie.

Sau reversul: bărbatul Săgetător care s-a căsătorit de tânăr și a fost un soț model, ajuns la vârsta de mijloc se eliberează din chingile matrimoniale și pornește în căutarea marii aventuri a iubirii.

Îndrăgostit, domnul Săgetător este un idealist romantic care îi dă alesei sale impresia că o consideră cea mai interesantă dintre femei. Este galant și mărinimos, copleșindu-și iubita cu atenții deosebite și cadouri costisitoare.

Bărbatul Săgetător este atras de femeile cu experiență și consideră că fiecare relație este o treaptă către maturizarea lui afectivă. Este un partener atrăgător, interesant și dinamizant, dar care se plictisește ușor.

Cum cucerești un bărbat din zodia Săgetătorului

Bărbatul Săgetător răspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care emană energie și sex-appeal. Fă-te frumoasă, arată-te optimistă și plină de umor! Lasă-l să te descopere, să te urmărească, să te ia prin surprindere! Bărbatul Săgetător adoră să se comporte ca un cercetaș în misune.

Invită-l să ieșiți împreună undeva în aer liber, de preferință cu mașina, și laudă-i priceperea cu care conduce (odinioară, bărbatul Săgetător era renumit pentru pasiunea față de cai și arta echitației, dar în vremurile moderne această pasiune s-a transferat asupra automobilului), atingându-i ușor coapsa.

Ascultă-l cu atenție și după aceea pune-i întrebări suplimentare. Găsește motive ca să râzi din inimă alături de el, propune-i să călătoriți împreună în locuri fascinante.

Acordă-i bărbatului Săgetător foarte multă libertate! Ferește-te să faci scene de gelozie sau să-i adresezi reproșuri!

Nu-i spune că ți-e dator cu ceva, fiindcă detestă responsabilitățile. Ferește-te să-i porți o grijă maternă, pentru că îl enervează, și nu-i spune niciodată că nu s-a maturizat destul.

Pentru bărbatul Săgetător, prietenia este foarte importantă, așa că privește-i cu simpatie prietenii și fii amabilă și prietenoasă cu ei.

Susține-l pe bărbatul Săgetător în îndeplinirea visurilor sale, împărtășește-i entuziasmul și nu-i spune niciodată că țelurile pe care și le-a propus sunt imposibile sau lipsite de realism.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.