Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Scorpion?

Prin ce seduce bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion poate fi recunoscut după privirea lui fixă, pătrunzătoare, misterioasă și fascinantă, o privire care ar putea hipnotiza și șerpii. El adoptă stilul enigmatic atunci când nu este perfect stăpân pe situație, când încă tatonează terenul.

Bărbatul Scorpion are o inteligență ascuțită, care pătrunde dincolo de aparențe, și o excepțională intuiție, care îl face să ghicească intențiile ascunse ale interlocutorului.

Este extrem de tenace și, dacă și-a pus ceva în minte, va uza de orice mijloace pentru a-și atinge țelul. Privind atent, vei descoperi însă că străduințele lui de a reuși nu vizează puterea sau banii, ci sunt născute, de fapt, dintr-un fel de întrecere cu sine însuși, din dorința lui de autodepășire.

Bărbatul Scorpion poartă aproape întotdeauna în suflet o rană de un fel sau altul, o problemă emoțională sau sexuală, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat.

Dispune de o profundă sensibilitate și de un "feeling" ieșit din comun, iar curenții emoționali dinăuntrul ori din jurul lui îl afectează cu ușurință. Este lesne de rănit, susceptibil în ceea ce privește sentimentele celorlalți, adesea singuratic și motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viață relațională.

Bărbatul Scorpion caută o uniune profundă, indestructibilă. Din acest motiv, este foarte atent cui îi permite să pătrundă în câmpul său psihic.

Mânat de sexualitatea sa puternică, de libidoul său de excepție, bărbatul Scorpion va avea probabil multe experiențe amoroase. Vai, însă, de femeia care nu reușește să se ridice la înălțimea exigențelor sale, care nu-i poate câștiga respectul, pentru că el va avea tendința de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ură și pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile "de-a victima și călăul".

Bărbatul Scorpion caută femeia inițiatoare, sublimă, care să-l ajute să atingă divinitatea, ca în practicile tantrice de cea mai pură sorginte. Doar femeia alcatuită din același aluat ca și el, sau cea care îi va fi înțeles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine înarmată pentru a rezista alături de el.

Cum cucerești un bărbat din zodia Scorpionului

Dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul Scorpion, va trebui mai întâi să-i stârnești instinctele primare. Într-un moment când te vei simți extrem de atrăgătoare, privește-l drept în ochi și zâmbește-i enigmatic.

Invită-l să ieșiți împreună, dar părăsește-l elegant și pe neașteptate după o oră. Asigură-te că următoarea întâlnire va fi o cină târzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumânărilor, înlănțuie-l, înrobește-l sexual și emoțional.

Dacă vrei să-l păstrezi pe bărbatul Scorpion, ia-l întotdeauna în serios, complimentează-l și laudă-l, dar cu măsură, atât cât să-l faci să se simtă în siguranță. Cere-i sfatul și admiră-i competența.

Lasă la o parte modestia și timiditatea, îmbracă-te cu haine strâmte și parfumează-te cu parfumuri scumpe!

Nu flirta cu alți bărbați, fiindcă bărbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia lui este renumită! Ai face bine să înlături orice element care i-ar putea stârni suspiciunea, pentru că bărbatul Scorpion nu se va sfii să-ți caute în poșetă când nu ești de față.

Asigură-l de dragostea și fidelitatea ta, dar nu-l lăsa să te domine. Luptă cu calm și cu fermitate ca să-i cucerești respectul și să beneficiezi de un statut egal cu al lui în cuplu.

Dacă vei reuși, vei avea parte de o relație de excepție: profundă, fascinantă și durabilă.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.