Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Taur?

Prin ce seduce bărbatul Taur

Iubind viața, bărbatul Taur iubește, bineînțeles, și dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorința este, probabil, componenta cea mai puternică a temperamentului.

Bărbatul Taur pune sexualitatea pe primul loc în relația cu o femeie și va rămâne alături de acea femeie cu care se va înțelge cel mai bine pe acest plan.

S-ar putea spune despre bărbatul Taur că se pricepe să "cânte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate și... gratitudine. Aproape că îi disprețuiește pe bărbații care nu-și dau silința pentru a-i oferi unei femei tot ce își dorește.

Cu toate că este recunoscut pentru chibzuința cu care își administrează finanțele, bărbatul Taur își va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe și gesturi, ci și făcând daruri, fiindcă, dincolo de aparența lui foarte practică, este, ca orice venusian, un romantic.

Bărbatul Taur își ține promisiunile. Asta fiindcă promite doar dacă este sigur că se poate ține de cuvânt, și este sigur că se poate ține de cuvânt doar după ce a analizat atent situația.

Din cauză că are conștiința stabilității, arareori bărbatul Taur intră sau iese dintr-o relație. Bineînteles că poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relație" înseamnă ceva cu mult mai serios.

În tinerețe, bărbatul Taur zboară din floare în floare, cu aviditate și curiozitate. Când se decide să-și întemeieze un cămin, atunci nu mai glumește: alege cu grijă, fără grabă, cântărind avantajele și inconvenientele și hotărându-se abia după o matură deliberare.

Cum cucerești un bărbat din zodia Taurului

Bărbatul Taur este un senzual. Simțurile lui sunt extrem de bine dezvoltate, mai ales simțurile tactil, olfactiv și gustativ. Poți încerca, deci, să-l cucerești cu miresme învăluitoare sau pregătindu-i o masă ca în visurile lui.

Mângâie-i ceafa sau gâtul în treacat, ca din întâmplare. Îngrijește-ți pielea, să fie moale și mătăsoasă, și îmbracă-te cu țesături fine, din fibre naturale. Dacă te place, va încerca să te atingă, fiindcă, având simțul tactil foarte dezvoltat, resimte inconștient nevoia de a evalua prin pipăit.

Ai grijă ca ambianța să fie romantică și plină de confort: lumină difuză, muzică bună în surdină, băutură de calitate. În conversație, ferește-te să amintești de iubirile tale anterioare sau de foștii amanți! Fire posesivă și foarte geloasă, bărbatul Taur, chiar dacă acceptă o femeie "cu trecut", nu este prea încântat să i se amintească despre asta.

Dacă ești interesată și de latura materială a relației, fii foarte subtilă! Domnului Taur îi face plăcere să dăruiască, dar nu suportă să i se pretindă.

Dacă nu ești înzestrată de la natură cu o sexualitate foarte robustă, nu te implica într-o relație cu bărbatul Taur fiindcă s-ar putea să nu faci față! Nu încerca să te joci cu el de-a "acum te vreau, acum nu te mai vreau", fiindcă este posibil ca simțul lui practic să-l "reorienteze" către ceva mai disponibil.

Și un ultim sfat, pentru orice eventualitate: încearcă să eviți implicarea într-o relație cu un domn Taur însurat! Nu va divorța.
Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.