Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Vărsător?

Prin ce seduce bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător este un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe față. El seduce prin inteligență, umor și dulceața privirii.

Bărbatul Vărsător este totuși destul de dificil de descris, fiindcă poartă cu sine o întreagă lume de paradoxuri și de contradicții. Are o gândire foarte originală, este curios, îi plac experimentele, are oroare de constrângeri și are un caracter extrem de independent.

Bărbatul Vărsător luptă permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare și retrograde. Iubește umanitatea în întregul ei și vrea să o vada progresând... aici și acum!

Unul dintre paradoxurile domnului Vărsător este că, deși e un progresist și un democrat, deși iubește noul și se poate adapta din mers schimbărilor neprevăzute, poate să-și uimească anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încăpățânare sau prin atitudinea lui rigidă cu privire la anumite subiecte.

Bărbatul Vărsător are simțul prieteniei deosebit de dezvoltat și e gata oricând să-ți sară în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii lui. Deși trăiește mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reacționează cu precădere la sentimente și afectivitate.

Alt paradox este că bărbatul Vărsător se simte foarte stânjenit când e vorba să-și manifeste propriile emoții. Pentru el, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun după tine" sau chiar "Te urăsc" sunt de nespus, și e foarte posibil să nu-i ducă nicodată iubitei un buchet de flori.

Poate iubi adânc, dar n-o va arăta prea des și în niciun caz n-o va arăta prin acele mici gesturi obișnuite care fac relațiile sentimentale atât de plăcute, cu toate că e înstare să-și dea și viața pentru aleasa lui. Pur și simplu nu deține cheia subtilităților relaționale.

Bărbatul Vărsător poate iubi cu sinceritate dar, fiindcă îi este teamă să-și piardă libertatea, s-ar putea să se eschiveze de la a-și lua vreun angajament și să se mulțumească doar cu o suită de povești de dragoste încântătoare.

Pentru un bărbat Vărsător, cea mai bună soluție ar fi căsătoria din prietenie și complicitate, cu o femeie inteligentă și simpatică, la fel de independentă ca și el, căsătorie care va funcționa în spiritul deplinei libertăți mutuale.

Cum cucerești un bărbat din zodia Vărsătorului

Bărbatul Vărsător nu este prea priceput în a face curte unei femei și nici nu este vestit pentru romantismul lui. Își privește partenera mai mult ca pe o camaradă, iar cu camarazii nu te lansezi în efuziuni sentimentale, nu?

Totuși, bărbatul Vărsător nu este deloc indiferent la farmecul sexului frumos. Admiră femeile independente, dornice să se instruiască si care emană optimism și "joie de vivre".

Primele întâlniri trebuie să fie stimulatoare din punct de vedere intelectual pentru bărbatul Vărsător. Așadar, ai grijă să citești cât mai mult, să urmărești rubricile de politică externă, să fii la curent cu ultimele descoperiri ale științei.

Bărbatul Vărsător iubește petrecerile și reuniunile, în mijlocul cărora se remarcă întotdeauna, deci va primi cu entuziasm invitația ta la un party. Comportă-te degajat, nu sta tot timpul lipită de el, conversează amabil cu toată lumea! Nu e cazul să te te îmbufnezi dacă vezi că el acordă atenție și altor femei. Lui i se pare atât de firesc încât nici nu va înțelege de ce te-ai supărat.

Arată-te foarte interesată de idealurile, proiectele și fiecare dintre acțiunile lui! Fii sinceră cu el întotdeauna, fiindcă bărbatul Vărsător pune foarte mare preț pe adevăr.

Nu te necăji dacă neglijează câteodată să sublinieze ocaziile importante pe plan sentimental! El are zeci de alte modalități originale de a-și compensa micile rătăciri.


Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.