Banuti cu piersici - Prajitura

Vei avea nevoie depentru a prepara Banuti cu piersici
- 1,5 pahare de faina (250g)
- 200g branza dulce
- 200g de Rama Maestro
- 500g de piersici
- zahar pudră (pentru decor)
Mod de preparare Banuti cu piersici
-
Pasul 1
Amestecați toate ingredientele până când formați un aluat omogen. Rulați aluatul obținut. -
Pasul 2
Decupati cerculete din aluatul bine intins cu ajutorul unui pahar.Tăiați piersicile în formă de semilune. -
Pasul 3
Puneți o bucată de piersică pe fiecare cerculeț format și lipiți părțile opuse ale cercului. -
Pasul 4
Puneți prăjiturile pe o tavă de copt. Coaceți, in cuptorul preincalzit, până când aluatul devine auriu. Presarati apoi zahăr pudră peste ele.
Niciun comentariu:
Adauga aici parerea ta...