
- 600g faina;
- 200g zahar;
- 100g margarina Rama Maestro;
- 2 oua + 1 galbenus de ou;
- 1/2 cana de lapte;
- esenta de vanilie;
- 1 lingurita praf de copt;
- coaja de lamaie;
- 150g margarina Rama Maestro;
- 150g nuci;
- 2 linguri cu cacao;
- 100g zahar pudra;
- 100g ciocolata neagra;
- 200 lapte;
- colorant alimentar(verde/rosu/galben);
- zahar tos;
Mod de preparare
Piersici umplute cu crema
- Ouale le mixam cu
zaharul,adaugam apoi laptele, margarina Rama Maestro taiata cubulete,
esenta de vanilie, coaja de lamaie si la sfarsit punem faina amestecata
cu praful de copt.
- Framantam un aluat neted, potrivit de tare din care formam niste
bile de marimea unei nuci si le pun intr-o tava. Le coacem in
cuptor la 180 grade pana s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
- Cat timp stau fursecurile(piersicile) la cuptor vom pregati crema de ciocolata si nuci.
- In bolul robotului de bucatarie vom mixa nucile,peste care vom
adauga margarina taiata cubulete, zaharul pudra,cacao,esenta de rom si
ciocolata topita.
- Cand fursecurile sunt gata, le lasam sa se raceasca,dupa care le
scobim cu ajutorul unei lingurite (offff...copilarie...ce mai scobeam la
ele!!!)
- Dupa ce le-am scobit,le umplem cu crema de ciocolata si nuci,iar apoi le lipim cate doua.
- Piersicile se trec apoi prin lapte colorat si zahar tos.
- Dupa decorare se introduc la frigider pentru 1-2 ore pentru a se intari zaharul.
Piersici umplute cu crema - prajitura
Reviewed by
Caffee Story
on
decembrie 08, 2018
Rating:
5
Niciun comentariu:
Adauga aici parerea ta...