Ads Top

Prajitura Bustean cu ginger


ingrediente

     600 ml cremă îngroșată în cutie
     60g (1/3 ceașcă) zahăr de glazurare
     1 linguriță extract de vanilie
     2 linguri de ghimbir gata tăiat fin
     250 g biscuiți cu ghețar
     60 ml (1/4 cană) suc proaspăt de portocale
     60 ml (1/4 cană) vin de ghimbir
     2 linguri de topping de caramel

Metodă

    Pasul 1
    Utilizați beaters electrice pentru a bate smântână, zahăr și vanilie până se formează vârfuri ferme. Utilizați o lingură mare de metal pentru a arunca jumătate din ghimbirul tocat.

    Cum de a extrage semințe de vanilie de la pod, de a face zahăr de vanilie și de a face extract de vanilie.
    Pasul 2
    Răspândiți puțin din crema de ghimbir în centrul plăcii de servire pentru a ajuta biscuiții să se ridice. Zdrobiți unul dintre biscuiți și lăsați-l deoparte.
    Pasul 3
    Combinați sucul de portocale și vinul de ghimbir într-un castron puțin adânc. Lipiți 1 din biscuiții rămași în amestecul de vin ghimbir. Stați în poziție verticală pe placă și împrăștiați 1 parte cu cremă. Îndepărtați un alt biscuiți în amestecul de vin ghimbir și plasați alături de primul biscuiți și sandwich împreună. Răspândiți cu smântână. Continuați stratificarea cu amestecul de cremă, amestecul de vin și biscuiții rămași pentru a forma un jurnal. Răspândiți cremă rădăcină peste jurnal. Se acoperă ușor cu folie de plastic și se pune în frigider timp de 6 ore pentru a se răci.
    Pasul 4
    Se înmoaie bustenul cu dopul de caramel și se presară cu ghimbirul tăiat rămas și cu biscuiții tăiați.

Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.